У Львові переможцям програми «Львів науковий» виплатять по 25 тисяч гривень

185890
Фото: Громадський портал Львова

За результатами розгляду заявок, поданих на програму «Львів науковий», 10 львівських дослідників отримають премії Львівської міської ради у розмірі 25 тис. грн. та 11 наукових конференцій одержать додаткове фінансування від 20 до 25 тис. грн. у наступному році.

За результатами розгляду заявок, поданих на програму «Львів науковий», 10 львівських дослідників отримають премії Львівської міської ради у розмірі 25 тис. грн. та 11 наукових конференцій одержать додаткове фінансування від 20 до 25 тис. грн. у наступному році.

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Також зазначається, що до участі в конкурсі талановитих учених зголосилися 53 науковці і ще 45 заявок надійшло на конкурс соціально-наукових проектів.

Основними критеріями вибору переможців у конкурсі талановитих учених були: рівень наукометричних показників, кількість опублікованих наукових статей та вік кандидата. Відповідно до оновленого Положення про конкурс 5 премій отримали молоді науковці (віком до 40 років).

Заявки на конкурс соціально-наукових проектів оцінювали за статусом (міжнародний, національний), належністю організаторів заходу до міжнародних асоціацій та фінансовими показниками.

Додамо, програма «Львів науковий» започаткована у 2016 році і має на меті забезпечити промоцію наукового потенціалу міста та розвиток сфери ділової гостинності через проведення у місті вагомих наукових ділових заходів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: