У Львові дві автостанції втратили право приймати пасажирів

AS-3-4

Державна служба України з безпеки на транспорті позбавила атестації дві львівські автостанції – «Західну» та АС-3, на які їздять маршрутки Самбірського, Мостиського, Городоцького та Пустомитівського напрямків.

Державна служба України з безпеки на транспорті заборонила діяльність двох автостанцій у Львові.

Державна служба України з безпеки на транспорті позбавила атестації дві львівські автостанції – «Західну» та АС-3, на які їздять маршрутки Самбірського, Мостиського, Городоцького та Пустомитівського напрямків, пише Zaxid.net.

Лист Укртрансбезпеки про позбавлення автостанцій атестації оприлюднив у Facebook львівський перевізник «Фіакр-Львів», який і поскаржився на неналежно облаштовані АС «Західну» на вул. Городоцькій, 359, що належить ТОВ «Бізнесресурс», та АС-3 на вул. Петлюри, 11б, яка належить ПП «АС-Авто-Транс».

Як зазначається у підписаному першим заступником голови Укртрансбезпеки В’ячеславом Дідківським листі, крім «Фіакру», який обслуговує кілька приміських маршрутів, з проханням перевірити саме ці автостанції до Укртрансбезпеки звернулися нардеп Ярослав Дубневич і голова Верховної Ради Андрій Парубій.

«Комісією проведено додаткове обстеження і за результатами обстеження складено протоколи. На підставі протоколів обстеження АС-3 та АС «Західної» Укратрансбезпекою видано наказ від 2 листопада 2017 року , яким анульовано свідоцтво про атестацію автостанцій та виключено їх з переліку атестованих автостанцій», – мовиться в листі Укртрансбепеки.

Зазначимо, що в офіційному переліку автостанцій на сайті Укртрансбезпеки АС-3 та АС «Західна» вказані як такі, атестація яких анульована.

Додамо, що ІА Дивись.info очікує від Укртрансбезпеки відповідь на інформаційний запит щодо результатів перевірки автостанцій та надання копій протоколів перевірки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: