У Львові пройде 5-та Академія iнтегрованого розвитку міст

lviv
Фото: www.implantcongress.com

Протягом 22-23 листопада У Львові пройде низка тренінгів і семінарів у рамках 5 Академії iнтегрованого розвитку міст.

Протягом 22-23 листопада У Львові пройде низка тренінгів і семінарів у рамках 5-ої Академії iнтегрованого розвитку міст.

Про це під час прес-конференції, 21 листопада, повідомив Юрген Лебке, керівник проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» (GIZ), інформує Дивись.info.

22-23 листопада у Львові пройде 5-та Академія iнтегрованого розвитку міст, у рамках якої відбудеться низка заходів: тренінг для громадських модераторів, семінар з планування громадських просторів та озеленення міста, а також тренінг для тих, хто працює над охороною культурної спадщиною в містах.

«На цей захід з’їдуться фахівці з усієї України, — каже Юрген Лебке. — У 2013 році Академія вперше відбулася у Львові і тепер знову повернулася сюди».

Зазначимо, що Академія передбачає обговорення актуальних викликів міського розвитку і розроблення концепції для міста. Всі учасники працюють в невеликих робочих групах і беруть участь в подіумних дискусіях.

Програма Академії

Нагадаємо, у Львові завершується проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» (GIZ), який реалізовували Німецьке товариство міжнародного співробітництва у співпраці з Львівської міськрадою, у рамках якого реставрували архітектурні пам’ятки старої частини міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: