У Києві посеред вулиці п'ятеро невідомих викрали чоловіка (відео)

a9d3a483-1901-48ef-a977-9163cb7887ce

Правоохоронцям вдалося затримати більшість бандитів упродовж години.

У Києві біля зупинки громадського транспорту на Оболоні банда зловмисників викрала чоловіка. Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

«До чергової частини Оболонського управління поліції від очевидця надійшло повідомлення про те, що п’ятеро невідомих осіб поблизу зупинки громадського транспорту насильно посадили чоловіка у мікроавтобус "Фольксваген" із номерами іноземної реєстрації та повезли у бік житлового масиву Троєщина», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці негайно ввели план «Перехоплення», надіславши прикмети зловмисників усім нарядам поліції.

«Згодом поліцейські наздогнали викрадачів у селищі Зазим’я Броварського району Київської області. Зловмисники залишили автомобіль із потерпілим на узбіччі, а самі кинулися втікати», - додали правоохоронці, уточнивши, що їм вдалося затримати чотирьох бандитів, ще одному таки вдалося втекти.

За даними поліції, підозрюваними є уродженці Київської та Чернігівської областей 1992, 1991, 1982 та 1990 років народження. Затримані відмовились пояснювати, чому вони викрали людину.

Своєю чергою викрадений чоловіка розповів, що йому забризкали очі з газового балончика і посадили до мікроавтобуса, де вдягли кайданки, декілька разів вдарили та закрили обличчя чорною шапкою. Постраждалому на місці надали необхідну медичну допомогу.

«За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі», - заявив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

Наразі правопорушники затримані, їх взяли під цілодобовий домашній арешт, правоохоронці з’ясовують причини та мотиви злочину, а також встановлюють решту осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: