Перший голографічний смартфон з'явиться влітку 2018 року

69_main

Компанія RED, відомий виробник кінокамер, анонсувала вихід незвичайного Android-смартфона Hydrogen One, який дозволить переглядати контент в новому режимі 4V.

Перші запущені екземпляри гаджета вже тестуються керівництвом компанії RED, пише The Verge.

«Перший пішов... Я можу з гордістю сказати, що мій поточний телефон (і Джарреда теж) це робочий Hydrogen ONE, серійні номери EVT1- 0001 і 0002. Хоча є ще кілька речей, які потрібно додати, він робить все, що потрібно від стільникового телефону... плюс відображає 4V контент. Це чудово. Я абсолютно щасливий. У нас обох є саме те, що ми хотіли», - розповів на форумі засновник і генеральний директор компанії RED Джим Джаннард.

За словами Джаннарда, смартфон отримає 5,7-дюймовий екран, який зможе працювати в двох режимах: звичайному 2D-режимі і голографічному режимі 4V, який, як каже Джаннард, видаватиме картинку «краще, ніж в 3D», не вимагаючи окулярів. Джаннард зазначив, що компанія також запустить Hydrogen Network - платформу, де можна буде ділитися відео в такому форматі.

Дисплей нового смартфона розроблено за участю стартапу Leia. Звичайний РК-дисплей доповнюється шаром нанотрубок, які забезпечують ефект дифракції. Це дозволяє екрану проектувати тривимірні об'єкти, які можна спостерігати під різними кутами.

«Офіційна дата відвантаження телефонів очікується десь влітку. Але телефони, на які надійшли попередні замовлення, будуть поставлятися клієнтам до цього терміну. ​​У нас буде день Hydrogen ONE в RED Studios для попереднього перегляду технології. Ймовірно, ми зробимо його в квітні», - заявив Джим Джаннард.

Передзамовлення можна зробити вже зараз, але оплатити треба повну вартість пристрою: $1195 за модель з алюмінієвим корпусом, $1595 - з титановим.

«Hydrogen отримав один роз'єм для навушників. І подвійний слот SIM. Тобто: або два номери телефону або один номер телефону і одна картка Micro-SD. USB-C. Він важить грамів на 60 більше, ніж більшість стільникових телефонів з діагоналлю 5.7. Внутрішня батарея величезна. 4500mA. Я хотів би подякувати всім, хто розмістив передзамовлення. Ви не будете розчаровані», - підкреслив Джим Джаннард.

За словами журналістів The Verge, якби всі ці специфікації виходили від маловідомого стартапу, а не від відомого виробника кінокамер, їх би не варто було сприймати серйозно. «І навіть у випадку з RED, важко собі уявити, що все це працює так красиво і гладко, як розповів Джим Джаннард», - наголошується в статті The Verge.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: