У Львові відкрили новий осередок для важконеповносправної молоді

IMG_4438

У Львові на вул. Кирилівській, 3А запрацював новий осередок денного перебування для осіб з інвалідністю, віком від 18 до 45 років.

Тут молоді люди з фізичними та інтелектуальними особливостями розвитку впродовж дня отримують соціальні послуги, ведуть активний спосіб життя у супроводі фахівців. Ініціативу реалізувала Львівська міська рада спільно з навчально-реабілітаційним центром «Джерело», і наступний такий схожий осередок планують відкрити вже до кінця року на вул. Роксоляни, 23, інформує прес-служба Львівської міськради.

Новий осередок для молоді з особливими потребами, віком від 18 до 45 років, відкрито в комунальному приміщенні вул. Кирилівській, 3А, площею 63,2 кв.м. Приміщення облаштували за рахунок коштів бюджету розвитку міста в сумі 345 тис. грн. – на реконструкцію, і 46 тис. грн. – на придбання основних засобів. За кошти благодійників, Центр «Джерело» придбав частину меблів, встановив стельовий підйомник, охоронну сигналізацію та частково облаштував прибудинкову територію (зокрема, пандус).

Осередок працюватиме щоденно з 9.00 до 16.00 год. Його відвідуватиме 10 молодих людей з фізичними та інтелектуальними особливостями розвитку, їх довозитимуть до осередку мікроавтобусом Центру «Джерело», та забезпечуватимуть для них гаряче харчування. З молоддю працюватиме  двоє асистентів, які пройшли підготовку на базі Центру «Джерело», а також інші фахівці «Джерела» (психолог, соціальний працівник, культорганізатор).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: