Що дивитися цього літа. Кращі серіали липня

friendsfromcollege-hplg

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Як у 1980-х «крекова епідемія» накрила Лос-Анджелес, екранізація історії життя головного редактора Cosmopolitan Джоани Коулз, а також комедія про заплутані і непрості взаємини друзів, котрі колись разом вчилися в Гарварді — в кращих серіалах липня.

Snowfall/Снігопад
(5 липня)

Місяць розпочався з прем'єри драми Snowfall («Снігопад») від режисера «Хлопців по сусідству» Джона Сінглтона. Дії розгортаються в Лос-Анджелесі на початку 1980-х, коли почалася зароджуватися крековая епідемія і місто захлиснуло в злочинності. Події ми побачимо очима головних героїв: молодого наркодилера, мексиканського рестлера, який став гангстером, агента ЦРУ і дочки ватажка мексиканського мафії. Випуском серіалу зайнятий канал FX.

Will/Уїлл
(10 липня)

Сьогодні на TNT стартує драма Will («Уїлл»). Це історія про двадцятирічного Вільяма Шекспіра, який в 1589 році приїжджає в Лондон, щоб почати свою театральну кар'єру і підкорити світ драматургії.

The Bold Type/Жирний шрифт
(11 липня)

Сюжет новинки від каналу Freeform The Bold Type («Жирний шрифт») заснований на історії життя головного редактора Cosmopolitan Джоани Коулз.

Salvation/Спасіння
(12 липня)

Літній науково-фантастичний трилер від CBS Salvation («Спасіння») розповідає про студента Массачусетського технологічного інституту і професіонала в області технологій, які роблять шокуюче відкриття ─ через шість місяців астероїд зіткнеться із Землею.

https://youtu.be/VvJRTIRzW2E

Friends from College/Друзі з коледжу
(14 липня)

Friends from College («Друзі з коледжу») - комедія від Netflix, що розповідає про заплутані і непрості взаємини, довгу дружбу, романтику і ностальгію. У центрі сюжету - компанія друзів, котрі колись разом вчилися в Гарварді.

Ozark/Озарк
(21 липня)

У ще одній новинці від Netflix Ozark («Озарк») нам розповідають про чиказького фінансового радника, який займався відмиванням грошей для наркокартелю. Коли його відносини з картелем йдуть шкереберть, він вирішує таємно втекти з родиною з Чикаго в невелике місто в Міссурі під назвою Озарк. У головних ролях - Джейсон Бейтман (також виступив режисером декількох епізодів) і Лора Лінні.

https://youtu.be/6Y7kHHxylps

Room 104/Кімната 104
(28 липня)

Завершує місяць новинка від HBO - Room 104 («Кімната 104»). Нове шоу Марка і Джея Дюпласс - це антологія, дії якої відбуваються в кімнаті звичайного американського готелю. Кожна серія буде знайомити нас з новим мешканцем номера і розповідати його історію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: