День знань у львівських школах та найбільші в її історії навчання з арміями НАТО. Головне за день

19a8f9f-1

Час вечірніх новин настав. Найголовніше, що треба знати за сьогодні в огляді ІА Дивись.Іnfo.

Проти Львівської мерії подали до суду

Через цікаві особливості формування складу конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування дві громадські організації подали до суду на Львівську міську раду.

Як провели День знань у львівських школах 

Кореспондент Дивись.info обійшов низку шкіл Львова і дізнався, як школярі провели перший день навчального року. Не обійшлося без традиційного шикування. Детальніше читайте за посиланням.

Вбивство Захарченко: які наслідки ця подія може мати для Донбасу

Перерозподіл фінансових потоків, зачистка свідків російськими спецслужбами, українська ДРГ – це тільки кілька версій того, хто ж стоїть за ліквідацію ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, який виявився справжнім «довгожителем» серед бойовиків. Які наслідки ця подія може мати для і без того виснаженого війною Донбасу читайте за посиланням.

Міжнародні військові навчання «Репід Трайдент — 2018» 

Сьогодні в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, на одному із найбільших полігонів Європи, вже відбулося урочисте відкриття міжнародних військових навчань «Рапід Трайдент-2018». Участь в навчаннях беруть військові з 14 країн, серед них – 10 країн-членів НАТО. На Львівщину вже приїхали військові з Великої Британії, США, Грузії, Азербайджану, Молдови, Румунії, Литви, Німеччини, Болгарії, Данії, Польщі, Канади тощо.

Що читати і дивитися у вересні

Для довгих осінніх вечорів підготували добірку цікавих книг, які цьогоріч представлять на книжковому Форумі, а також що варто не пропустити любителям серіалів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: