Серце промислового Львова та масове сходження на одну із найвищих гір Львівщини. Головне за день

unnamed (2)

Підсумовуємо головні події дня.     

Як працює один із промислових символів Знесіння, туристи влаштували масове сходження на одну із найвищих гір Львівщини, а вже завтра у Львові хочуть провести конкурс на міські пасажирські перевезення — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 1 жовтня.

Як працює нафтобаза на Знесінні

Майже за три кілометри від центру Львова працює нафтобаза, яка є одним із найстаріших промислових підприємств міста. Ця нафтобаза на вулиці Пластовій, що належить компанії ОККО – один із промислових символів Знесіння. Об’єкт, вік якого майже 70 років, не лише зберіг своє функціональне призначення, а й удосконалюється та йде в ногу з часом. Деталі за посиланням.

Як туристи влаштували масове сходження на одну із найвищих гір Львівщини

Міжнародний день туризму на Львівщині відзначили сходженням на гору Парашка. В одноденному пішому поході на підкорення найвищої вершини Сколівських Бескидів взяли участь 120 осіб - активні мешканці Львівщини та Волині. Деталі за посиланням.

Старт конкурсу на міські пасажирські перевезення

Завтра у Львові планують провести конкурс на міські пасажирські перевезення.

Водночас, викликає запитання стиль формування конкурсного комітету в аспекті участі громадських організацій. Журналісти Дивись.info раніше виявляли, що принаймні половина із відібраних представників ГО так чи інакше пов’язана із мером міста Андрієм Садовим. Детально про це ми вже писали тут.

Що на українців чекає у жовтні

Відсьогодні розпочинається призов до армії, а автомобілісти повинні їздити з увімкненими фарами. Жовтень вже розпочався, і з цього місяця на українців очікує чимало нововведень. Деталі за посиланням.

Як у Львові проходив марш за права тварин

У неділю, 30 вересня, Львів долучився до загальноукраїнського Маршу за права тварин.

Львівські активісти та просто небайдужі до долі тварин, яких зібралося понад дві сотні, говорили про неприпустимість використання тварин у цирках та пересувних зоопарках, про боротьбу із хутряним виробництвом та про гуманне регулювання чисельності тварин у містах. Фоторепортаж із Маршу дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: