У Львові працюватимуть мобільні пункти вакцинації: проти яких хвороб можна щепитись

B685F0CF-97B4-4BEB-87A5-DF9A2E81FBEE
Перший центр вакцинації у Львові . Фото Микити Печеника

З понеділка, 24 квітня, у Львові діятимуть мобільні пункти вакцинації. Щепитись можна від таких небезпечних хвороб, як поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від COVID-19.

Про це розповіли в управлінні охорони здоров’я міськради.

Де і як вони працюватимуть?

Щоденно із 10:00 до 18:00 пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. Також у понеділок з 10:00 до 14:00 медики викцинуватимуть у модульному містечку на Сихові.

У вівторок мобільний пункт вакцинації діятиме на вулиці Самчука. В середу – на Головному залізничному вокзалі, а в четвер – в поліклініці на вулиці Симоненка. Детальніший графік – у прикріпленні нижче.

Читайте також: ВООЗ оновила рекомендації щодо вакцинації проти COVID-19

«На сьогодні вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій, серед яких і коронавірус. Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці. Дуже просимо подбати про своє здоров’я та здоров’я своєї дитини і зробити планові щеплення», - наголошують в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

За детальнішою інформацією щодо вакцинації – звертайтеся за тел.: 067-726-44-26 (Олеся Динишенко).

Вас може зацікавити:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: