Як обрати аромат онлайн і не помилитися

Парфуми

 

Шукаєте в інтернет-магазинах ті самі парфуми, які ефектно доповнять образ та розповідатимуть світу вашу особисту історію? Знайти ідеальний аромат за таких умов не просто, адже ви не можете оцінити звучання композиції і доводиться орієнтуватися на бренд і опис на сайті. Але спростити собі вибір онлайн можна, якщо керуватися порадами зі статті: перевірено, вони працюють!

Порада № 1: довіряйте перевіреним б’юті-магазинам

Якщо ви обираєте аромат онлайн, орієнтуйтеся на інтернет-магазини, наприклад, EVA. котрі пропонують клієнтам оригінальні парфуми всесвітньовідомих і нішевих брендів, поповнюють каталог класичними парфумами та перспективними новинками. Замовляючи аромат на таких сайтах, ви можете бути впевнені, що не зіштовхнетеся з підробками, адже надійні б’юті-магазини ні в якому разі не ризикуватимуть своєю репутацією.

Порада № 2: покращуйте свої знання про аромати

Часто люди розчаровуються в парфумах, бо купуючи їх онлайн, діють інтуїтивно, не знають, які варіанти ароматів є легшими, а які стійкішими, не вміють відрізняти композиції зі шлейфом від тих, що складаються з кількох нот. Як же бути? Запам’ятайте просте правило: якщо ви хочете, щоб аромат був стійкішим обирайте парфумовану воду, якщо надаєте перевагу максимальній легкості — туалетну.

Що стосується нот, необхідно знати, що верхні ви відчуваєте після нанесення парфумів, середні ноти розкриваються через декілька хвилин, а базові залишаються на шкірі протягом тривалого часу. Якщо ви уважно вивчите ноти композиції, то зрозумієте, як вона еволюціонує протягом часу і чи підходить це вам.

Порада № 3: орієнтуйтеся на ноти, які вам подобаються та сезонність

Визначте, які аромати вам подобаються: свіжі, солодкі, деревні, теплі чи квіткові. Згадайте запахи, які викликають позитивні емоції, наприклад, у квітах, фруктах, ягодах тощо. Якщо вам не подобається бергамот, мускус чи сандал або викликають стійке несприйняття східні чи пряні аромати, бажано не купувати аромати, де вони є. Не варто забувати і про сезонність. Наприклад, акватичні, зелені, фруктові та квіткові аромати часто підходять для літа, тоді як теплі та деревні можуть бути ідеальним вибором для холодного сезону.

Порада № 4: почніть з мініатюр

Більшість надійних онлайн-магазинів пропонують мініатюри більшості ароматів. Це чудовий спосіб випробувати кілька парфумів перед тим, як придбати повнорозмірну версію пляшки. Мініатюри дають змогу визначити, звучання якого аромату найбільше подобається на шкірі. Навіть якщо покупка буде невдалою, жалкувати так, як би жалкували, коли купуєте повнорозмірну версію, ви не будете, бо зазвичай мініатюри недорогі.

Порада № 5: читайте відгуки покупців і огляди ароматів

Ознайомлення з описами ароматів та відгуками споживачів може бути корисним та допомогти розвіяти сумніви або навпаки їх підкріпити. Відгуки інших споживачів допоможуть зрозуміти, як аромат реагує на різні типи шкіри. Але повністю покладатися на чужу думку, яка може бути перебільшено негативною чи позитивною не варто.

Обираючи аромати онлайн, обов’язково звертайте увагу на форму випуску нот, групу ароматів. Виходьте з особистих уподобань, сезону. Використовуйте мініатюри для тестування на шкірі перед придбанням повнорозмірної версії. Пам’ятайте, що вибір аромату — це творчий процес, і важливо ретельно аналізувати багато показників, щоб знайти той, що ідеально доповнить ваш образ.

Головна світлина https://depositphotos.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: