Що у деклараціях львівських посадовців (ч. 10)

декларації
колаж ІА Дивись.info

Ще у грудні минулого року Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Щоправда через війну у реєстрі можуть бути не всі декларації.

«Якщо Ви не знайшли у Реєстрі декларацію певної особи, то це означає, що щодо неї до НАЗК надійшло подання про вилучення з публічного доступу», – зазначено у повідомленні від НАЗК.

Там також пообіцяли, що повний публічний доступ до Реєстру буде забезпечено після завершення чи скасування воєнного стану в Україні.

А поки що ІА Дивись.info зібрала ті декларації про доходи львівських управлінців та виконавців, до яких є доступ.

фото: nazk.gov.ua

Василь Петрик

Начальник Дрогобицького районного відділу поліції ГУНП у Львівській області, полковник поліції Василь Петрик оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік.

Василь Петрик отримав 707 тис. грн від Нацполіції Львівщини та 27 тис. грн від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, його дружина Марія вказує 131 тис. грн зарплати від відділу освіти Дрогобицької міськради.

У власності Василя та Марії Петрик немає нерухомості чи авто. Поліцейський вказав право користуватись будинком у Дрогобичі площею 67,7 м2, а його дружина із 2023 року може користуватись авто Volkswagen Tiguan (2017 року випуску), яке належить Наталії Петрик. Більшість своїх заощаджень (грошові активи) подружжя зберігає готівкою та у валюті – загалом 46,5 тис. доларів.

ілюстративне фото/відкриті джерела

Володимир Галин

Як вказано у декларації голови Самбірського міськрайонного суду Володимира Галина, у 2023 році він вказав 1,4 млн грн зарплати від Державної судової адміністрації України у Львівській області. Його дружина Надія Галин декларує 48 тис. грн пенсії та 77 тис. грн зарплати від «Санаторію Арніка» ПАТ «Львівгаз».

Володимир Галин не має власного авто, але може користуватись машиною Honda CR-V (2012 року випуску), яка належить Василю Ярошу, та авто Volkswagen Golf (2010 року випуску), власницею якого є Ярослава Галин. Свої заощадження (грошові активи) Галин зберігає готівкою та у валюті – 45 тис. доларів.

Суддя також не має власної нерухомості. Квартиру (65 м2) та земельну ділянку у Трускавці декларує його дружина Надія Галин. Вартість цієї нерухомості у декларації не вказана.


Володимир Галин/dro-e.blogspot.com

Андрій Козюк

Андрій Козюк став т.в.о. керівника теруправління БЕБ Львівщини у травні цього 4 року. Згідно з декларацією посадовця, до цього він працював старшим аналітиком в бюро. У 2023 році Андрій Козюк отримав 674 тис. грн зарплати у БЕБ та 6,4 тис. грн процентів від цінних паперів. Його дружина Ірина отримала 680 тис. грн доходу від відчуження рухомого майна, а також їй подарували квартиру та нежитлове приміщення у Львові. Подарунок зробила Надія Жеребецька.

Окрім подарованої у 2023 році квартири та нежитлового приміщення (68 м2 та 5 м2 відповідно), Ірина Козюк є власницею ще двох квартир (110 м2, 41 м2) та підвального приміщення у Львові, а також співвласницею земельної ділянки біля Ясниського кар’єру. Т.в.о БЕБ Львівщини Андрій Козюк також має комору та дві квартири у Львові (55 м2 та 40,9 м2 – власником другої квартири Козюк став у 2022 році, її задекларована вартість 654 тис. грн).

Дружина посадовця із 2023 року є власницею авто BMW 328i (2014 року випуску), задекларована вартість авто становить 268 тис. грн. Цією автівкою може користуватись Андрій Козюк. У Ірини Козюк є 5 тис. доларів заощаджень (грошових активів), які вона зберігає готівкою, посадовець БЕБ не вказує жодних власних заощаджень.

ілюстративне фото/IGM

Олег Андрусишин

Директор Сколівської центральної лікарні та депутат Сколівської міськради Олег Андрусишин оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік. У 2023 році Олег Андрусишин отримав 392 тис. грн зарплати у лікарні та 124 тис. грн пенсії. Дружина медика Леся працює у Сколівській міськраді та декларує 429 тис. грн зарплати, а також 75 тис. грн пенсії. Із подружжям проживає також їхня невістка Галина Собко, яка зазначає близько 20 тис. грн соцвиплат.

Олег Андрусишин є власником двох житлових будинків (328 м2 та 139 м2), приміщення закусочної (160 м2) та кількох земельних ділянок у Сколе. Він також є співвласником квартири (31 м2) у Києві. Протягом останніх років Андрусишин не купував нової нерухомості. Директор лікарні є власником двох автомобілів: ВАЗ (1985 року випуску) та Renault Megane 2013 (року випуску).

64-річний Олег Андрусишин очолює Сколівську центральну лікарню та є депутатом Сколівської міськради, раніше він представляв «Народний рух України» у Львівській облраді.

Олег Андрусишин/із соціальних мереж

Ірина Маринець

Як вказано у декларації, у 2023 році директорка Яворівської центральної районної лікарні Ірина Маринець отримала 444 тис. грн зарплати (з травня 2023 року вона тимчасово виконувала обов’язки директорки лікарні, а у 2024 році очолила медзаклад), також вона декларує 114 тис. грн від відчуження рухомого майна. Чоловік директорки медзакладу Іван торік отримав 147 тис. грн зарплати у Яворівській ЦРЛ та 1,1 млн грн від відчуження нерухомості.

Подружжя, згідно з декларацією, немає жодних заощаджень (грошових активів) та автомобіля. Ірина Маринець є власницею житлового будинку (104 м2) та двох земельних ділянок у Яворові. Протягом останніх років Маринець не купувала нової нерухомості.

Ірина Маринець (на фото стоїть праворуч)/javoriv-rda.gov.ua

Богдан Петейчук

Голова Бродівського районного суду Львівської області Богдан Петейчук оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік. У 2023 році суддя Богдан Петейчук отримав 1,1 млн грн зарплати, його співмешканка Уляна Мартинюк працює у ГУ Нацполіції Львівщини та декларує 454 тис. грн зарплати. У судді, згідно з декларацією, немає жодних заощаджень (грошових активів), а Уляна Мартинюк зберігає 20 тис. євро готівкою.

Голова райсуду є власником квартири у Львові (52 м2), а також орендує квартиру в Бродах (62 м2). У 2023 році Уляна Мартинюк стала власницею земельної ділянки та житлового будинку у Бродах (143 м2), його вартість, згідно з декларацією становить 1,3 млн грн.

Співмешканка судді із 2022 року має у власності авто Peugeot 508 (2011 року випуску), задекларованою вартістю 49 тис. грн. Богдан Петейчук із 2021 року їздить на авто Volkswagen Jetta (2019 року випуску). Суддя у декларації вказує непогашений кредит за купівлю авто.

Богдан Петейчук/trkbrody.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: