Хулігану, який оголював статеві органи при патрульних, присудили 2 роки в'язниці

2 роки і 6 місяців тюремного покарання для хулігана, який оголював статеві органи при патрульних – ухвала Сихівського районного суду міста Львова.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

55-річному громадянину, який чинив опір працівникам поліції, не виконував законні вимоги патрульних поліцейських та ще й оголив статеві органи у відділі поліції, суд першої інстанції присудив 2 роки і 6 місяців тюремного ув‘язнення.

Таке рішення ухвалив Сихівський районний суд міста Львова за статтею 296 ч.3 ККУ «Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії».

Допоки рішення суду не набере чинності, чоловік сидітиме під цілодобовим домашнім арештом.

У вироку суду йдеться, про те що суддя врахував усі докази у справі, які цілком підтвердили неприйнятну поведінку громадянина вчинену з особливим цинізмом і зухвалим ставлення до патрульних поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: