У Дрогобичі прийматимуть жінок із Слов’янська

Криваві події, які зараз розгортаються на сході нашої країни, зокрема у містах Слов’янськ та Краматорськ, налякали мирних людей. Озброєні терористи загрожують їх здоров’ю і навіть життю. Відтак, люди готуються втікати з охоплених війною міст, пише Медіа Дрогобиччина.

Зокрема, уже тепер відомо про кількадесят родин, які при першій же нагоді покидатимуть рідні місця – доти, доки ситуація не стабілізується, українські війська не проведуть АТО та не очистять їх край від озброєного і небезпечного окупанта.

Про це повідомив активіст київського Майдану Тарас Демко з посиланням на свої джерела. З його слів, виїжджатимуть передусім жінки з дітьми та вагітні. Боєздатні чоловіки залишатимуться для захисту.

У штабі дрогобицького Майдану уже готуються до прийому біженців зі східних терен України та закликають кожного небайдужого долучитися. Просять зголоситися родини, які мають змогу тимчасово розмістити біженців у себе. Також потрібна фінансова допомога, харчі.

Деталі – у координаторів: Роман Москаль (який безпосередньо координує роботу з народним депутатом України Романом Іликом) - 098-820-68-84; Оля Токарєва - 096-382-35-30; Оксана Рудавська - 067-67-31-804.

Крім того, 6 травня запланована багатостороння зустріч між представниками Майдану, влади, духовенства, активістів. Спільно вибудовуватимуть тактику подальших дій щодо розміщення біженців та забезпечення їм умов проживання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: