Вибуховий рок чи ніжна українська мова: які пісні заполонили світ цього тижня

iStock_000036450854_happy music

ІА Дивись.info підготувала для вас добірку із найновіших пісень, які цього тижня обговорювали меломани всього світу.

SABATON - Bismarck

Шведський хеві-павер-метал-гурт Sabaton, який заснований у 1999 році, цього тижня представив свою нову вибухову пісню під назвою «Bismarck». Основною темою для пісень гурту є війни та окремі битви. Цих же тем зачепила і нова композиція гурту. Додамо, що назва групи в перекладі з англійської означає броньований черевик, тобто частину лицарського обладунку.

NK - Обіцяю

«Обіцяю» - лірична пісня відомої української співачки Насті Каменських, яку артистка представила цього тижня. Основним лейтмотивом пісні, за словами співачки, є любов. У відео Настя Каменських стає частиною картин, які вважаються світовими шедеврами, таким чином даючи обіцянку любити вічно. NK постає перед нами в образі Мона Лізи, Фріди Кало, Олімпії з картини Мане, уособлює дівчину з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, одну з богинь веселощів і радості з картини «Весна», богиню Венеру Боттічеллі.

Rammstein - Radio

Легендарний німецький гурт Rammstein представив цього тижня кліп на пісню Radio.  Прем'єра ж пісні відбулася напередодні ввечері в ефірі кількох німецьких радіостанцій. Композиція увійде в новий альбом колективу, реліз якого запланований на травень цього року.
Додамо, що Rammstein вже випустив тизер пластинки, в якому показана Каховська площа українського міста Херсон.

Taylor Swift - ME!

Американська співачка Тейлор Свіфт, яка стала співачкою року за версією American Music Awards, сьогодні, 26 квітня, випустила кліп на нову пісню «ME!», записану спільно з вокалістом групи Panic! At The Disco Брендоном Урі. Додамо, що пісня «ME!» є першим синглом молодої співачки з 2017 року, коли вийшов її альбом Reputation. Композиція увійде до нової платівки артистки, реліз якої запланований на цей рік.

Martin Garrix feat. Macklemore & Patrick Stump of Fall Out Boy - Summer Days

Голландський ді-джей Martin Garrix спільно з американським репером Macklemore та солістом поп-панк гурту Fall Out Boy Patrick Stump випустив енергійну композицію Summer Days.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: