Вартість подобового паркінгу в аеропорту «Львів» зросла майже вдвічі

1464183
Фото з відкритих джерел.

Новий тариф становить 80 гривень на добу і стягується за кожний як повний, так і неповний день перебування автомобіля на паркувальному місці поряд з діючим зараз терміналом.

Про це повідомляє Avianews.

Раніше даний тариф становив 45 грн. на добу. Проте розцінки на розміщення автомобілів погодинно на парковці, яка розташована навпроти виходів з терміналу, залишилися на колишньому рівні. Вартість становить 20 грн. на годину. При цьому перші 15 хвилин перебування автомобіля на паркувальному місці не тарифікуються.

Раніше пасажири скаржилися, що на добовій парковці поруч з терміналом була проблема з наявністю вільних місць. Майже подвійне підвищення ціни на послугу не виправило цієї ситуації.

Тариф 80 грн. на добу за паркувальне місце поруч з терміналом є найдешевшим серед аеропортів України, які займають перші три місця за пасажиропотоком (аеропорт Бориспіль 1-е місце, аеропорт Жуляни – 2-е місце, аеропорт Львів – 3-е місце).

Наприклад, в аеропорту «Бориспіль» залишити автомобіль на добу поруч з терміналом D обійдеться у 300 грн. на добу. Аналогічний тариф на добову парковку поруч з терміналами також діє в аеропорту Жуляни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: