Львівські шахти частково запрацювали

vug

Шахти ДП «Львіввугілля» частково відновили роботу.

Про це повідомив сьогодні, 18 червня, Голова Незалежної профспілки шахтарів Михайло Волинець, посилаючись на голову первинної організації шахта «Межирічанська» Василь Лесняк.

За його словами перші кошти у розмірі 30 млн грн найішли на рахунок ДП «Львіввугілля» ввечері 14 червня. Сьогодні очікуються кошти за відвантажене вугілля в сумі 80 млн грн, які будуть направлені на виплату заробітної плати.

«В п’ятницю, 14 червня, за сприяння представника президента України у Кабінеті Міністрів України Андрія Геруса, за результатами проведених переговорів, за участю т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, директора ВП «Вуглезбуд» Олександра Мітрухіна та керівництва ТОВ «Д.Трейдінг», досягнуто згоди щодо поставки в червні на «Добротвірську» і «Бурштинську» ТЕС вугілля ДП «Львіввугілля» в обсязі 40 тис. тон на суму 100 млн грн та підписано договір поставки вугілля. Сьогодні згідно з угодою мають надійти 80 млн грн.», – повідомив Волинець.

І зазначив, що однак не всі шахти відновили свою роботу. Як повідомив голова первинки НПГУ шахти «Степова» Василь Семканич, гірники приступлять до роботи, як тільки кошти потраплять на рахунок ДП «Львіввугілля».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: