У Львові для контролерів ЛКП «Львівелектротранс» провели тренінг

трамвай1
Фото з архіву редакції. Львівські трамваї.

Вчора, 10 березня, у Львівській міській раді був проведений тренінг для контролерів ЛКП «Львівелектротранс» на тему «Позитивна комунікація у конфліктній ситуації. Профілактика емоційного вигорання у працівників електротранспорту». Лекція стала продовженням цілого циклу тренінгів, підготовлених для працівників контролю на підприємстві та націлених на покращення навичок спілкування та вироблення стресостійкості, - повідомляють у Львівській міській раді.

10 березня, у Львівській міській раді був проведений тренінг для контролерів ЛКП «Львівелектротранс» на тему «Позитивна комунікація у конфліктній ситуації. Профілактика емоційного вигорання у працівників електротранспорту». Лекція стала продовженням цілого циклу тренінгів, підготовлених для працівників контролю на підприємстві та націлених на покращення навичок спілкування та вироблення стресостійкості, - повідомляють у Львівській міській раді.

Тренінг проводив Богдан Ткач, лікар, психолог, доктор психологічних наук Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України. Зазначимо, що матеріал та презентація підготовлені психологом для контролерів та враховують особливості та специфіку роботи.

В ході тренінгу слухачі мали змогу отримати не лише теоретичну інформацію, але й практичні навички. Під час лекції працівники контролю ознайомились із типами потенційних пасажирів з різними індивідуально-психологічними особливостями. Відповідно до поданих теорій також вчились визначати лінію власної поведінки згідно з потенційними порушниками.

Нагадаємо, наприкінці січня 2020 року для контролерів ЛКП «Львівелектротранс» управлінням персоналу був проведений тренінг щодо культури спілкування з пасажирами. Спочатку учасники навчань прослухали лекцію, а потім, у практичних вправах, відтворювали різні ситуації, які можуть траплятися під час перевірки оплати за проїзд у електротранспорті міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: