21 червня Львів перетвориться на великий оркестр

Мешканці Рясне-2 продовжують виступати проти будівництва індустріального парку
На території мікрорайону «Рясне-2», де зараз триває будівництво індустріального парку, мешканці с. Рясне-Руське без жодних документів облаштували городи. 2 тижні тому місто почало встановлювати тут електропідстанцію, однак люди вийшли на пікет і перешкодили роботі техніки. Розмова з ними ні до чого не призвела, відтак місто розглядає компромісні варіанти врегулювання ситуації. Про це пише прес-служба ЛМР

Свято музики у Львові. У п’ятницю, 21 червня, місто вперше приєднається до світової музичної події – Свята музики. Відтак, на вулицях Львова у найрізноманітніших локаціях відбуватимуться безкоштовні живі концерти аматорських гуртів та професійних музикантів. Управління культури закликає усіх, хто володіє грою на будь-якому музичному інструменті, зробити у цей день подарунок мешканцям рідного міста.

День Музики є подією, яка відбувається передовсім просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Це нагода відкрити місця, які не є традиційними концертними майданчиками.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми хочемо закликати музикантів у цей день зробити подарунок місту. Потрібно не хотіти виступати лише на площі Ринок, а зрозуміти, що місто є набагато більше і ширше, і вийти зі своєю музикою до людей. Цілком можливо, що саме там вони знайдуть дуже вдячну публіку. Люди прийдуть туди, де буде звучати музика. Велике прохання до музикантів подумати не тільки про свій PR, а про місто, як про великий дім, де може і повинна зазвучати їхня музика», - говорить Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури ЛМР.

Ідея Свята є надзвичайно простою і захопливою – святкування музики наживо у будь-яких її проявах, безкоштовно і відкрито для людей у публічному просторі міста. Концерти організовують самостійно як окремі музиканти і музичні гурти, так і музичні заклади – філармонії, опери, музичні театри, школи та клуби. Участь можуть брати як професіонали, так і аматори. Всі концерти безкоштовні для публіки.

Нагадаємо, карта виступів постійно оновлюється за посиланням: http://fetedelamusique.lviv.ua/join/map/

Довідка

Свято музики у Львові підтримує управління культури Львівської міської ради, Центр гуманітарних досліджень ЛНУ ім. І. Франка, мистецьке об’єднання «Дзиґа», Музей Ідей.

Контакти: 0974197747. Детальніше: fetedelamusique.lviv.ua. Facebook: fetedelamusique.lviv. Vk: Свято музики у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: