Арсен Мірзоян випускає альбом «Паперовий сніг» та їде у всеукраїнський тур

Перший концерт туру – у Львові 24 листопада

Український музикант Арсен Мірзоян цими днями завершує роботу над своїм третім альбомом «Паперовий сніг». Випустивши чергову сольну платівку, співак з новим музичним матеріалом вирушить у всеукраїнський тур. Львів’яни почують «сталевий голос» музиканта 24 листопада – в Оперному театрі. Початок концерту – о 19:00. Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

Програма, яку вже зовсім скоро побачить український глядач, - переважно нова. Хоча у ній будуть такі вже відомі синґли, як «Можеш як», «Поцілуй мене», «Стрелы», «Исповедь гонщика». Окрім цих пісень, до альбому «Паперовий сніг» та нової програми Мірзояна увійдуть ще сім композицій.

  • Кажуть «папір стерпить усе»… всі зім’яті в сніжку аркуші - невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів, - каже Арсен Мірзоян про свій новий альбом. - Я ще пригадую сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якась подія. З гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але яка дітям цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих - завжди нудний. За ці два роки, дуже багато написаного мною, так і не побачило світу… В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом. Синґлом альбому «Паперовий сніг» є вже відома композиція «Можеш як», але подивимось, яка пісня стане флагманом врешті-решт.

Базові цінності – це і є головна ідея платівки Арсена. Тому - знову про кохання і любов. Але не обійдеться і без жартів.

Арсен Мірзоян – це той виконавець, для якого сцена – не межа, яка відокремлює співака від глядача. Він вміє зробити так, щоб кожна людина, яка прийшла на концерт, знайшла у його піснях частинку своєї душі. І ті, хто хоча б раз були на концерті Арсена, знають, що це не просто співак, який стоїть на сцені - це людина, яка своїми піснями переносить десь на «Незручні ліжка», «На кордоні зими», де всім знайомі «Капронові банти».

Ціна квитків на концерт Арсена Мірзояна у Львівській опері 24 листопада – від 90 до 490 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівської філармонії; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каса Event-Hall «КІНО»; каси От-От; TICKETS.UA; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

 

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: