Посварився з тіткою і убив

На Львівщині поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Городоцького відділення поліції 8 серпня, о 20.40, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району сталось вбивство. У будинку було виявлено тіло місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 8 серпня, близько 14.30, 34-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, затіяв сварку зі своєю 74-річною тіткою, з якою вони проживали в одному будинку. Під час суперечки чоловік вхопив палицю і наніс нею удари родичці по голові та інших частинах тіла. Від отриманих травм жінка померла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Вбивство, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Всі обставини події встановлюються, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: