У мережі організували флешмоб на підтримку лікаря, якого звинувачують у смерті дитини

111
фото: Facebook

#дякуюданков – спільноту а з такою назвою створили у соціальній мережі Facebook, аби висловити підтримку лікарю Олегу Данкову, якого звинувачують у смерті дитини.

Спільноту з назвою #дякуюданков створили у соціальній мережі Facebook, аби висловити підтримку лікарю Олегу Данкову, якого звинувачують у смерті дитини.

У публікаціях спільноти матері діляться світлинами своїх дітей, і розповідають, що пологи приймав лікар Данков. Щоб законно і дієво впливати на суд і суддю, модератори Інтернет-сторінки збирають клопотання з підтримкою лікаря, які в майбутньому будуть скеровані рекомендованим листом на суддю.

15129847_1248036868568728_1034174595_n

«З огляду на існуючі обставини та згідно Закону України «Про Звернення Промадян», на даному етапі було прийнято рішення надіслати документ під назвою «Заява» від кожного бажаючого долучитися та підтримати лікаря, на адреси голів ЛОДА, ЛМР, Прокуратури м. Львова та Управління Поліції», - йдеться у публікації.

Нагадаємо, міська Феміда почне судовий розгляд кримінальної справи проти завідувача пологового відділення 3-ої клінічної лікарні Львова Олега Данкова, розслідування якої тривало майже 3 роки. Мова йде про неналежне виконання лікарем професійних обов’язків, у результаті чого загинуло новонароджене немовля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: