Софія Ротару отримала у Москві «Золотий грамофон» з рук українофобки Захарової

21107383_1556246187772412_8655237375007391744_n_1__650x410

Знаменита українська співачка отримала в Москві «Почесний золотий грамофон».

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook офіційний представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова.

У неділю, 12 листопада в Москві проходила щорічна церемонія нагородження премією в сфері популярної музики «Золотий грамофон». Однією з лауреаток музичної премії стала народна артистка і співачка України Софія Ротару. Нагороду артистці вручала представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова, яка славиться своєю антиукраїнською риторикою, передає РБК-Україна.

«Ти сильніше і крутіше всіх», - так Захарова привітала знамениту співачку при врученні нагороди.

Ця нагорода вже не перша в колекції Софії Михайлівни. Знаменита співачка володарка 11 «Золотих грамофонів», з 2003 по 2012 рік і ще одна в 2015 році. Відомо, що на церемонії нагородження премією «Золотий грамофон» збиралися виступити і інші українські артисти. Цього року на російській церемонії вручення нагород «Золотий грамофон» виступили Ані Лорак, Макс Барських, Таїсія Повалій, Світлана Лобода і Віра Брежнєва.

За повідомленнями ЗМІ, після приєднання Криму до Росії в 2014 році Софія Ротару не прийняла російське громадянство. Сама ж вона дещо пізніше пояснила, що прописана в Києві, тому російський паспорт їй не належав за законом. За словами сестри співачки Лідії, Софія Ротару надає фінансову допомогу українським силовикам, які воюють на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: