Куди поїхати на вікенд в область: експерти розповідають про туристичні місця Львівщини

3369104_original
Фото: Андрій Бондаренко - LiveJournal

Управління туризму спільно з інформ.агенцією Дивись.info, туристичними фірмами, краєзнавцями та іншими експертами розповідатиме про цікаві мандрівні маршрути Львівщиною.

Управління туризму спільно з ІА Дивись.info, туристичними фірмами, краєзнавцями та іншими експертами розповідатиме про цікаві мандрівні маршрути Львівщиною.

Про це під час прес-конференції, 13 грудня, повідомила Наталя Табака, начальниця управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації, інформує Дивись.info.

«Персональний гід Львівщиною» — це новий проект, який стартував два тижні тому. Його ідея полягає у тому, аби пропонувати на кожен вікенд нову локацію на території області для відпочинку.

«Це така персональна інструкція, яка дає відповіді на питання куди поїхати, що подивитися, що смакувати, де заночувати, який сувенір привезти тощо. Також ми розповідаємо про видатних особистостей, сучасних і історичних, про те, як дістатися до місця. Будемо відкривати для усіх мандрівників кожного разу новий напрямок», — каже Наталя Табака.

Читайте також: Персональний гід Львівщиною: Дрогобич (фото)

За словами начальниці управління, у підготовці матеріалів беруть участь фахівці і з райдержадміністрацій, місцеві краєзнавці, гіди, експерти, фахівці управління туризму ЛОДА тощо.

«Кожен, хто буде відвідувати локації, які ми порадили, може ділитися своїми фото, відкриттями — це буде туристичний проект, у якому кожен може взяти участь», — додає Наталя Табака.

За результатами таких мандрівних вікендів Львівщиною, наприкінці року планують видати путівник з інструкцією подорожей.

Читайте також: Персональний гід Львівщиною: Жовква – перлина спадщини ЮНЕСКО (фото)

Нагадаємо, матеріали проекту щотижня виходять на Дивись.info і «Дуже радіо», які є інформаційними партнерами проекту. На нашому сайті шукайте «Персональний гід Львівщиною» щочетверга. Окрім цього, інформація з’являтиметься на сайті облдержадміністрації напередодні вихідних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: