Що дивитися цієї осені. Кращі серіали вересня

the-deuce-trailelr-watch-2017-1fa41e06-c100-4c7f-b41c-e21b9ece1a1b

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Історична драма, яка розповість про легалізацію та зростання порноіндустрії, новий серіал всесвіту «Зоряний шлях», а також прем'єра серіалу, розробленого за участю Marvel Television  — в кращих серіалах вересня.

The Deuce/Двійка

(10 вересня)

Два Джеймса Франко за ціною одного покаже HBO в своїй новинці The Deuce («Двійка»). Історична драма розповість про легалізацію та зростання порноіндустрії, відтворивши атмосферу Нью-Йорка 70-х і 80-х. У центрі сюжету - брати-близнюки, які стали ключовими гравцями в порнобізнесі тих років.

https://www.youtube.com/watch?v=J7YMlL8x8GE

The Orville/Орвілл

(10 серпня)

The Orville ( «Орвілл») - нова комедія від Сета МакФарлейна, яка є пародією на франшизу «Зоряний шлях». Сюжет оповідає про пригоди дослідницького зорельота «Орвілл», що належить космічному флоту Землі.

https://www.youtube.com/watch?v=Yy9sKeCE8V0

American Vandal/Американський вандал

(15 вересня)

Новинку від Netflix American Vandal ( «Американський вандал») можна назвати комедійною версією серіалу «Творення убивці». Нас чекають класичні елементи документального кіно: інтерв'ю вчителів і учнів, шокуючі кадри з місця події і розслідування, мета якого - з'ясувати, хто розмалював 27 припаркованих біля школи машин членами.

Star Trek: Discovery/Зоряний шлях: Діскавері

(24 вересня)

Зустрічаємо новий серіал всесвіту «Зоряний шлях» - Star Trek: Discovery («Зоряний шлях: Діскавері»). Події відбуваються за 10 років до дій оригінального серіалу і розповідають про пригоди екіпажу корабля зоряного флоту USS Discovery NCC-1031.

The Brave/Відважні

(25 вересня)

На NBC виходить військова драма The Brave ( «Відважні»), що розповідає про елітну групу спецпідрозділів і аналітиків Агентства військової розвідки, які займаються плануванням і проведенням небезпечних операцій.

The Good Doctor/Хороший доктор

(25 вересня)

The Good Doctor ( «Хороший доктор») - історія про молодого і геніального хірурга, який абсолютно не здатний виявляти емпатію до людей. Серіал заснований на однойменному корейському телесеріалі 2013 року.

Young Sheldon/Дитинство Шелдона

(25 вересня)

CBS запускає приквел «Теорії великого вибуху» Young Sheldon ( «Дитинство Шелдона»), присвячений дитинству і юності головного героя серіалу Шелдона Купера. Виконавчим продюсером і режисером першої серії став Джон Фавр. Серед виконавчих продюсерів також значиться і Джим Парсонс, який буде зачитувати закадровий текст від імені дорослого Шелдона.

https://www.youtube.com/watch?v=KhxKEg-IBBo

Inhumans/Надлюди

(29 вересня)

29 вересня на каналі ABC відбудеться прем'єра третього серіалу, розробленого за участю Marvel Television. Inhumans ( «Надлюди») - історія про королівську сім'ю, що належить до раси надлюдей. Після військового перевороту вони змушені покинути рідне місто. Знайшовши укриття на Гаваях, вони будуть повинні врятувати від загибелі не тільки себе, але і весь світ.

Tin Star/Жерстяна зірка

(29 вересня)

Новинка Tin Star («Жерстяна зірка») розповідає про детектива з Лондона, який був змушений переїхати з сім'єю в маленьке містечко на північ США, де він став шерифом поліції. Після відкриття нафтоочищувального заводу місто наповнили мігранти, спровокувавши зростання злочинності, проституції та наркоторгівлі. Тепер герою доведеться навести порядок не лише в своєму житті.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=8NORmM3SLlo

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: