Припинення воєнного стану в Україні та підземні сміттєві контейнери у центрі Львова. Головне за день

IMG_4662
Атмосферний центр Львова, прикрашений до новорічних свят

Підсумовуємо головні за день.

У 10 областях України завершився воєнний стан, львів’яни виграли три подорожі до Діснейленду, у Львові запрацював перший підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ (фото) та як виглядає зимовий центр Львова — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 26 грудня.

Завершився воєнний стан

Дія режиму воєнного стану, який запровадили в десяти областях України, закінчилася сьогодні, 26 грудня, о 14:00. Припинення воєнного стану підтвердив президент України Петро Порошенко на засіданні Ради нацбезпеки. Деталі за посиланням.

Поринути в казку

Казкове свято влаштувала для своїх клієнтів будівельна будівельна компанія «Львівська Мрія». У передноворічні дні будівельна компанія «Львівська Мрія» влшатувала незабутній вечір для своїх клієнтів та розіграла три поїздки до паризького Діснейленду. Деталі за посиланням.

Перший підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ 

Вже сьогодні, 26 грудня, на площі Соборній запрацював підземний майданчик для збору твердих побутових відходів. Завдяки встановленню підземного майданчика, тверді побутові відходи зберігаються під землею і не створюють неприємного запаху, а також територія, де він облаштований, краще виглядає. Деталі за посиланням.

Атмосферний центр Львова

Львів підготувався до зимових свят, тож вулиці міста, готелі, кафе та крамниці прикрасили різдвяним декором. Журналісти Дивись.info прогулялися центром, аби показати вам найцікавіші та найатмосферніші місця з різдвяними прикрасами. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: