Повернення Україні захоплених кораблів та підозра Порошенку. Головні новини 18 листопада

image

ДБР направило в ГПУ проект повідомлення про підозру екс-президенту, нардепу Петру Порошенку, а прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив участь Росії в нормандському саміті.

IA Дивись.Info зібрала головні новини дня.

ДБР направило в ГПУ проект повідомлення про підозру Порошенку

ДБР направило в ГПУ проект повідомлення про підозру екс-президенту, нардепу Петру Порошенку. У документі йдеться про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст. 109 і ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Мешканці Сокільників під ЛОДА вимагали дозволити їм створити ОТГ

Мешканці прилеглих до Львова сіл – Сокільники, Годовиця і і Басівка – прийшли під стіни ЛОДА, вимагаючи від чиновників надати позитивний висновок про спроможність Сокільницької ОТГ. Нагадаємо, що Сокільницької ОТГ у перспективному плані створення об’єднаних громад області немає. Згідно з планом, який розробила міжвідомча група при ЛОДА та погодило Міністерство розвитку громад та територій, Сокільники мають увійти до Львівської ОТГ, а Басівка та Годовиця – до Пустомитівської.

Ведмеді в Карпатах не можуть заснути. Чи загрожує безсоння їхньому здоров’ю

Через теплу осінь у Карпатах не можуть заснути ведмеді. Про це повідомив Володимир Бучко, заступник директора Галицького національного природного парку на Івано-Франківщині, на території якого діє Центр реабілітації диких тварин.

Росія повернула захоплені в Керченській протоці кораблі

У ВМС України заявили, що захоплені Росією в Керченській протоці українські кораблі Нікополь, Бердянськ та Яни-Капу повернуті РФ і взяли курс на материкову Україну.

Короткий огляд інших новин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: