Обшуки у Звіробій, звільнення Зеркаль, візит Криклія на Львівщину. Головні новини 28 листопада

IMG_9769

Як працівники «Львівелектротрансу» погодили підвищення цін на проїзд у трамваях та тролейбусах, ремонт дороги Львів-Пустомити-Меденичі, Що варто знати про Марусю Звіробій і справу проти неї.

ІА Дивись.info зібрала головні новини дня.

Альтернатива Київ-Чоп за 1,1 мільярда гривень

У четвер, 28 листопада, міністр інфраструктури Владислав Криклій оглянув стан виконання робіт на автомобільній дорозі державного значення Т-14-16 «Львів-Пустомити-Меденичі». Про перебіг робіт також прозвітували начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор та інженер-будівельник підрядної компанії «Onur International» Роман Івасівка.

Як працівники «Львівелектротрансу» погодили підвищення цін на проїзд у трамваях та тролейбусах

На громадських слуханнях, які відбулися вчора у приміщені Личаківської районної адміністрації, було погоджено подорожчання проїзду у трамваях та тролейбусах. Нагадаємо, у понеділок аналогічні слухання відбулися щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках до 8 гривень. Тоді присутніх у залі працівників автотранспортних підприємств не вистачило для прийняття потрібного міській владі рішення. Однак вчора чиновники виправили допущену у понеділок помилку. Якщо тоді учасників громадських слухань було 94, то вчора – уже 200, і перше голосування за голову та секретаря слухань показало, яким буде остаточний результат.

Все, що варто знати про Марусю Звіробій і справу проти неї

Сьогодні вранці детективи ДБР прийшли з обшуками в будинок волонтерки Марусі Звіробій в Калинівці. У прес-службі ДБР підтвердили проведення обшуків у рамках розслідування справи про погрози президентові України. Волонтерка опублікувала відповідне відео, з обшуками силовиків, вранці 28 листопада. За її словами, на обшук приїхали три автобуси «Альфи». На відео Звіробій спочатку відмовляється відчиняти двері і каже, що чекатиме адвоката. Після цього їй повідомили, що будуть «ламати двері», якщо не зробить цього добровільно.

За лаштунками: що відбувається у театрі Заньковецької

У четвер, 28 листопада, актор та режисер Федір Стригун разом з дружиною, акторкою Таїсією Литвиненко скликав прес-конференцію з приводу припинення дії контрату із Львівським театром імені Марії Заньковецької. Під час прес-конференції актори заявили, що адміністрація театру веде проти них і низки колег «психологічним тиском і переслідуваннями».

Короткий огляд інших новин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: