Володимир Зеленський провів Ставку в оновленому складі: про що говорили

2
фото: Володимир Зеленський, з відкритих джерел

У понеділок, 12 лютого, Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача. Це була перша ставка в оновленому складі.

Про це президент повідомив у телеграмі.

За словами Володимира Зеленського, пріоритетні питання залишаються незмінними, а саме: «фронт і захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури від російського повітряного терору».

Президент України зазначив, що заслухав доповіді Головкома Сирського та начальника Генерального штабу Баргилевича, представників розвідок, командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ.

«Авдіївка, Куп’янськ, південь. Забезпечення армії всім необхідним: снаряди, дрони, РЕБ. Доповіді енергетиків і голів військово-цивільних адміністрацій прифронтових областей. Подальша розбудова багаторівневого захисту об’єктів електро-, водо- та теплопостачання. Ухвалили рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп», — повідомив Зеленський.

Нагадаємо, що нещодавно в ЗСУ відбулося низка кадрових змін. Зокрема, в четвер, 8 лютого, президент України Володимир Зеленський офіційно звільнив Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ. Того ж дня він призначив на його місце генерал-полковника Олександра Сирського.

Крім того, 11 лютого, Президент Володимир Зеленський оприлюднив укази про призначення нових глав Об’єднаних сил, Територіальної оборони та Десантно-штурмових військ, а також призначив Олександра Павлюка очільником Сухопутних військ замість головнокомандувача Олександра Сирського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: