На Львівщині триває процес створення місцевих пожежних команд

На сьогоднішній день на території Львівської області вже створено 16 об’єднаних територіальних громад.
Згідно з рішеннями територіальних громад у Тростянецькій, Грабовецькій, Вільшаницькій, Воле-Баранецькій громадах створено добровільні пожежні дружини з розрахунком на кожне село новоствореної територіальної громади.

 На сьогоднішній день на території Львівської області вже створено 16 об’єднаних територіальних громад. Згідно з рішеннями територіальних громад у Тростянецькій, Грабовецькій, Вільшаницькій, Воле-Баранецькій громадах створено добровільні пожежні дружини з розрахунком на кожне село новоствореної територіальної громади.

Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

У повідомленні йдеться, що вже зараз 7 майбутніх рятувальників місцевої команди Бабинської територіальної громади проходять відповідні теоретичні та практичні заняття у Навчальному пункті аварійно-рятувального загону спеціального призначення (загону технічної служби) ГУ ДСНС України у Львівській області.

Також проводиться масштабна робота по консультуванню представників територіальних громад у галузі напрацювання нормативно-правової складової, надається методична допомога громадам у розробці оптимальної чисельності служби цивільного захисту, яка повинна бути створена на рівні кожної об’єднаної громади з урахуванням їх техногенного навантаження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: