На розв'язці вулиць Личаківська та Пасічна хочуть облаштувати кільце

c6f8f19ba9f8aaac8e20c2d2615b370c_L

Транспортну розв'язку на вул. Личаківській та Пасічній заплановано реконструювати у вигляді транспортного кільця.

15 березня 2017 року у Львові відбудеться публічне представлення детального плану території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Х. Колумба, вул. Проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. М. Голубця, вул. Яровою, вул. Запольською, вул. Пасічною у м. Львові.

У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 50,09 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ — 10 років, в тому числі 1-ша черга — 3-7 років.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Зі слів головного архітектора проекту Петра Крупи, детальний план території розробляється з метою комплексної реконструкції території у визначених межах та деталізації рішень генплану міста.

«Основним завданням ДПТ було вирішення організації руху транспорту, в межах проектованої території, на першу чергу, передбачену генпланом з максимально можливим збереженням існуючої структури вулиць та існуючої забудови. У зв’язку з цим у ДПТ запропонована транспортна розв’язка на примиканні  вул.Личаківської та Пасічної в одному рівні у вигляді транспортного кільця,  взамін передбаченої раніше розробленою містобудівною документацією, транспортної розв’язки у 3-ох рівнях».

Як повідомляється у пояснювальній записці, передбачено комплексний благоустрій території з встановленням санітарно-захисних зон та ліній регулювання забудови на території Авторемонтного заводу для забезпечення нормальних умов проживання в прилеглих кварталах садибної житлової забудови на вул. Голубця, Яловець. З метою максимально можливого збереження існуючої забудови, переглянуто габарити червоних ліній вулиць в сторону їх зменшення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: