Абонемент – це віра наших слухачів у наш зал, - Тарас Демко

органний зал
фото: Львівський органний зал, мережа Фейсбук

Упродовж літа у Львівському будинку органної та камерної музики продумуватимуть нову систему абонементів для відвідувачів, повідомляє Дивись.info.

Так, за словами керівництва закладу, така ідея, запроваджена близько півроку тому, отримала схвальні відгуки від відвідувачів.

фото: Тарас Демко, мережа Facebook

«Як і кожен концертний зал сучасного цивілізованого світу, Органний зал впровадив абонементи тому, що це дуже на часі. На це є суспільний запит і велика потреба. За певний час, а це понад 30-ти літня історія існування, цей зал має своїх постійних відвідувачів. Зовсім недавно їхнє коло значно-значно розширилося – не тільки українці, а й іноземці. Тому ми вирішили запровадити абонемент. Цього разу ми зробили акцент на загальному абонементі, який ми в певній кількості виготовили і продавали. Наші абонементи, а це приблизно півсотні, розійшлися дуже швидко. Приблизно за місяць у нас не було жодного. Тобто вони у нас були на півроку. Оскільки ми їх запустили взимку до кінця липня. На цей концертний сезон», - розповідає заступник директора Будинку органної та камерної музики Тарас Демко.

В Органному залі переконують: проаналізували аудиторію відвідувачів, тож цьогоріч вирішили зробити більш гнучку систему абонементів.

«Загальний абонемент напевне залишиться, але він буде з місцем. У нас досить часто бувають аншлаги і ті люди, які купили абонементи, вони здебільшого сидять на доставлених кріслах. І вони здебільшого відчувають непевність: я буду мати місце чи не буду. Ми маємо Хочеться, щоб вони були впевнені, що вони будуть мати місце. Тобто абонемент – це є віра наших слухачів і наших слухачок у наш зал. Вони довіряють нам. Нам це дуже важливо», - зазначає Тарас Демко.

Також у планах впровадити абонемент на конкретні програми. Серед яких – органні концерти, камерні чи оркестрові концерти.

Олег ГАЛІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: