Роздобудько розповіла, скільки часу книжка йде до людей

Сьогодні, 7 червня, у львівській книгарні «Є» пройшла презентація книги Ірен Роздобудько «Зроби це ніжно». На презентацію «своєї маленької дитини» письменниця прийшла із своїм чоловіком бардом Ігорем Жуковим.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info».

На початку презентація Роздобудько зізналась, що не очікувала такої великої кількості людей через львівський дощ.

«Я не думала, що через дощ ви сюди прийдете. Йшла і думала, що буде пару моїх друзів, думала, що може це і на краще, бо цю книжку я не люблю зараз. Коли її писала, то дуже любила і вкладала душу, а зараз страшно і постійно є думка – а що ж люди скажуть», - зазначила письменниця.

Вона також додала, що їй більш цікаво говорити не про книжки, а про життя, долі та проблеми людей, які вона вирішує у книжках і може допомогти порадою і у житті.

«Я приїхала сьогодні до Львова представляти свою нову дитину. Львів – це місто, який наповняє  мене духом. Я народилась у Донецьку, прожила у Києві і коли перший раз приїхала у Львів, то дуже полюбила це місто. Воно особливе, місто, яке надихає», - розповіла письменниця.

Вона також додала, що книжки йдуть до людей досить довго. «Книга йде до людей 5-10 років. От «Ґудзик» вийшов 7 років тому, а його досі купують у книгарнях», - зазначила автор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: