Янукович випустить Тимошенко через два місяці, - нардеп

На виконання ключових вимог Євросоюзу щодо підготовки до підписання Угоди про Асоціацію в України залишилося всього два місяці.
Про це повідомив народний депутат України (фракція «Батьківщина») Григорій Немиря на конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.
За його словами, щоб отримати позитивний висновок європейської сторони, Україна має максимум до середини вересня, зокрема,прийняти антикорупційний закон, а також закон, щодо протидії дискримінації сексменшин.
Однак найважливіший пункт вимог європейців до української сторони, на думку політика, - це питання звільнення і політичної реабілітації лідера опозиції Юлії Тимошенко.
«Не п'ять місяців залишається до Вільнюського саміту з погляду того, що можливо, а що не можливо, а я б сказав 2-3 місяці. І в ці 2-3 місяці мають бути зроблені кроки, які є ключовими у підписанні Угоди про Асоціацію з ЄС», - зазначив Г. Немиря.
Нагадаємо, наприкінці листопада у Вільнюсі відбудеться Саміт східного партнерства, на якому Україна планує підписати Угоду про Асоціацію з Євросоюзом. Як очікується, цей крок дозволить істотно спростити процедуру перетину кордону з ЄС для простих українців. Проте економісти висловлюють серйозні побоювання щодо впливу Асоціації з ЄС на українську економіку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: