Поліція зустрінеться з активістами щоб обговорити справу Дацька

Сьогодні, 16 грудня, відбулась нарада за участі заступника голови ЛОДА Андрія Корната, громадських активістів, представників СБУ, управління поліції, прокуратури, податкової поліції, на якій було повторно обговорено вчинені злочини та заведені кримінальні справи по розпродажу майна Об’єднання профспілок Львівщини (зокрема йдеться про передачу спорткомплексу «Україна» у власність китайської фірми).

«Справа Романа Дацька заходить у глухий кут. Майже всі державні органи, які б мали забезпечувати законність роботи подібних установ стверджують, що перевіряти профспілки є не в їхній компетенції. Цього не роблять ні податківці, ні прокуратура, ні СБУ. Доля Романа Дацька практично «в руках» поліції.» – розповідає керівник ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

«Саме тому, під час наради, ми домовились на наступний тиждень зустрітись з представниками поліції, зокрема зі слідчим, який веде справу Дацька, щоб як фізичні особи повідомити їм про деталі правопорушень Об’єднань профспілок Львівщини.» – додає керівник ГО «Пріоритет права», Леся Бондарук.

На зустріч з поліцією запрошують всіх охочих громадських активістів, яким також відомі факти незаконних діянь Профспілок в особі їх керівника. Деталі за номером: 0937271111

Прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: