«Цирку» у Львівському цирку не буде: концерт Потапа та Насті скасовано

47194

Концерт виконавців сучасної попси Насті та Потапа, який був запланований у приміщенні Львівського цирку на 29 жовтня, скасовано.

Про це розповіли у прес-службі дуету.

«Хочу висловити лише подяку львівським медіа, громадським організаціям, які підтримали наш протест. Особисто дякую Олегу Синютці і Дмитру Загарії за мудрість, а також партії УКРОП за системність. Хлопцям з ДУК ПС за те, що вони є такі як є», – розповів ІА Дивись.info координатор ГО «Економічний бойкотний рух» Олег Радик.

На думку громадських активістів акції протесту проти концерту Насті та Потапа у Львові мали б гірші наслідки, аніж у Хмельницьку. Тому громадськість звернулася з листом до губернатора Олега Синютки з проханням заборонити концерт.

Читайте також Нехай співають на похоронах один одного, або чому бойкотуватимуть концерт Тото Кутуньо у Львові.

Нагадаємо, що концерт співаків був запланований на 29 жовтня. За результатами опитування, яке проводилось на сайті ІА Дивись.info стало зрозуміло, що з майже 1000 опитуваних, 34% вважають, що така діяльність є ганьбою для нашого міста, 23% покладають відповідальність на департаменти та бізнесменів, 16% підуть на концерт. Прийняти участь в опитуванні можна ТУТ. Незважаючи на різні думки щодо майбутнього концерту, львів'яни розкупили вже 95% квитків. Про це розповів комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник, передає Сайт міста Львова.

Квитки на концерт коштували від 150 до 650 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: