Запобіжний захід Садовому, транспортні проблеми Львівщини. Головні новини 27 листопада

image (85)

Як Львівська міська рада, порушуючи законодавство, знищує приміські перевезення, Чи реально перенести святкування Різдва в Україні на 25 грудня, Все, що варто знати про «чорну п’ятницю».

ІА Дивись.info зібрала головні новини дня.

Як Львівська міська рада, порушуючи законодавство, знищує приміські перевезення

Через транспортний бардак мешканці сіл Суховоля, Доманів, Конопниця, частина Рудного та більша частина Зимної Води можуть залишитися без громадського транспорту. У понеділок, 25 листопада, почав курсувати автобусний маршрут №52 через Зимну Воду до Рудного. Це подано як велику перемогу для мешканців смт Рудне, але не все так однозначно. Враховуючи продовження маршруту №52 до Рудно, мешканці Старого Рудне б’ють на сполох, що маршрут №28 перестане існувати, оскільки стане економічно невигідним. На останній зустрічі в управлінні транспорту мешканців запевнили, що маршрут №28 залишиться за будь-яких змін з маршрутом №52.

Чи реально перенести святкування Різдва в Україні на 25 грудня

Питання переходу православних та греко-католиків з юліанського на григоріанський календар виникає в Україні із завидною регулярністю. Не виключають такої можливості, зокрема, і предстоятелі ПЦУ та УГКЦ. Тож ІА Дивись.info вирішила поцікавитися в експертів, чи варто змінити юліанський календар на григоріанський? Які аргументи за і проти? З якими труднощами може зіштовхнутися церква у процесі переходу? Та яким мав би бути механізм зміни календаря? А також кожен читач може залишити свою відповідь, взявши участь в опитуванні.

Все, що варто знати про «чорну п’ятницю»

«Чорна п’ятниця» – день найбільших розпродажів цьогоріч припадає на 29 листопада. Вже за два дні магазини пропонуватимуть придбати товари за знижками до 90 відсотків. Деякі компанії розпродаж розпочали ще з початку тижня, не чекаючи п’ятниці. Є люди, які обирають необхідні товари заздалегідь та складають список майбутніх покупок, а хтось не вірить у чесні знижки та не готовий ходити у цей день по магазинах. Де будуть знижки на товари для дому, одяг, побутову техніку, книжки та авіабілети, детальніше в матеріалі ІА Дивись.іnfo.

Короткий огляд інших новин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: