Нове відеозвернення Зеленського та звіт Ганущина. Головні новини 25 листопада

IMG_9376

Зеленський записав нове відеозвернення до українців, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прозвітував за черговий рік роботи та як міжнародні компанії допомагають Львову стати містом майбутнього

ІА Дивись.info зібрала головні дня

Зеленський записав нове відеозвернення до українців, в якому розповів, про що говоритиме з Путіним

Президент Володимир Зеленський в своєму новому відеозверненні до українців заявив, що під час зустрічі в нормандському форматі поставить питання про припинення вогню на Донбасі.

Про що говорив Ганущин

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прозвітував за черговий рік роботи. За його словами, цьогоріч головними у роботі ради були такі напрямки, як розвиток інфраструктури, конкурс проектів місцевих ініціатив, програма підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019-2020 роки, реформування медичної галузі, боротьба за державну субвенцію на  соціально-економічний розвиток, стратегія у сфері екології, розвиток Карпатського регіону, транскордонне та міжнародне співробітництво, співпраця Львівщини та Луганщини, підтримка бійців АТО/ООС, добровольців.

Як міжнародні компанії допомагають Львову стати містом майбутнього

З 2009 року Львів співпрацює з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ. У понеділок, 25 листопада, представники компанії зустрілися з міською владою Львова і обговорили здобутки, які напрацювали за 10 років роботи, а також потенціал і плани на майбутнє.

«Смачна сімка» від Марти Госовської

Львів полонить серця. Львів руйнує стереотипи. Кава, бруківка, легенди та традиції. Та це ще не все! Готуйтеся до знайомства з іншим Львовом! Пиво, драйв, мультикультуралізм, креатив та сучасність. Це затишне й водночас динамічне місто вас здивує! За 48 годин у місті Лева ви відчуєте себе в самісінькому центрі Європи, десь поміж Віднем, Краковом та Парижем, зануритеся в живу атмосферу міста і вже назавжди залишитеся трохи львів’янином.

Добірка інших новин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: